Студент з Тернополя, який був учасником "Голосу країни", випустив перший кліп

Африканець Леонардо випустив свій перший кліп. Авторська пісня Лео, на яку зняли відео, називається "Листи". Це перша пісня з написаних ним українською мовою, яку він вивчив за півтора роки. Музичний стиль Leo Mantis унікальний в поєднанні африканського блюзу, року та інді. 

Нагадаємо, що Леонардо Ободоеке (сценічне ім’я - Leo Mantis) родом із Нігерії. Переїхав в Україну 2012-го року на навчання в Тернопільському медичному університеті за спеціальністю “хірург”. 

На сьогодні у Лео вже є до 20 пісень, як українською, так і англійською мовами. Частина з них суттєво відрізняється від першої роботи. Незважаючи на це, саме “Листи” були обрані музикантом для першої прем’єри.

— Я написав «Листи» 2 роки тому. Сама композиція дуже особиста. Вона про духовну та фізичну відстань. Прикро, але чимало хто стикається з проблемою, коли відчуваєш подібну відстань. Не дивлячись на те, що люди можуть жити роками разом, при цьому вони перебувають духовно далеко один від одного, - розповів Лео.

“Листи” отримали свою візуалізацію від режисера та автора ідеї кліпу Романа Блажана (продакшн Minimal Movie).

— Ми намагались зробити відео таким, щоб його було цікаво переглядати знов і знов. Нам вдалося втілити в кліпі багато деталей, які з першого погляду не помітні, але вони і є ключем до розгадки. Після перегляду «Листи» більше відкритих питань аніж відповідей! - пояснює режисер.

 


Сергій Балуцький

Опис відсутній


Читайте також