Скандальні гральні автомати, які в Тернополі закривав Луценко, знову працюють. Фото

Заклад з гральними автоматами на вулиці Злуки в Тернополі — знову працював. Нагадаємо, підпільне казино в липні минулого року закривав Юрій Луценко, який приїжджав до Тернополя представляти нового прокурора. Тоді справа набула розголосу, заклад закрили, а через кілька місяців він запрацював знову.

— Ми в суботу побачили, що відкриті гральні автомати, які закривав Луценко. Це може свідчити про те, що люди, які мали покинути посади в поліції, не покинули їх. Ми зайшли подивитись, закинули 50 гривень. Раніше гроші закидали через айбокси, вони не брали грошей в руки, тому поліція не могла їх взяти. А тепер вони вже взяли їх в руки, це стаття 203, частина друга. Відповідальність має нести і підприємець, і персонал. Ми зробили фото, вони не закрились, поводилися зухвало. Вчора ми подали звернення на Віктора Шумаду, щоби залучити представників муніципальної поліції. Крім того, що зайшли наші люди, то був ще й неповнолітній. Це ще одна стаття, — розповідає ДОБІ Олексій Станько, який очолює місцевий осередок ГО "Ідея нації".

Чоловік каже, що потім приїхали слідчі, провели заходи, виставили охорону. Втім, активісти бояться, що це лише показуха.

— Опечатали лише одні двері з двох. Не було процесуальних дій. Це введення нас в оману. На сайті поліції опубліковано багато статей, які заклади вони прикрили, і заклади ті всі наразі відкрито під іншими брендами, — додає Олексій Станько.

— 24 січня, близько 19-ї години, патрульним надійшло повідомлення про діяльність підпільних ігрових автоматів. Інспектори, прибувши на вказане місце події, на проспекті Злуки, виявили приміщення в якому знаходилася комп’ютерна техніка, ззовні схожа на обладнання для азартних ігор. Подальшим розслідуванням такого виду діяльності будуть займатися слідчі, яких викликали на місце події, — йдеться в повідомленні патрульної поліції.

 


Редакція ДОБИ

Опис відсутній


Читайте також