Сергій Притула розповів про свої студентські роки

Нещодавно Сергій Притула відвідав тернопільський університет, в якому провів п’ять років свого студентського життя. Відомий шоумен поділився своїми спогадами та привітав ТНЕУ із ювілеєм на сторінці у Facebook.

- Кілька днів тому моя Альма-матер святкувала свій ювілей. На жаль, гастрольний графік і підготовка телеверсії "Вар’яти-шоу" не дозволили приєднатись до гучного святкування ювілею 20-го числа. Був у Тернополі сьогодні. Заїхав до рідних стін, у яких провів 5-ть найвеселіших у житті студентських років, де закінчив магістратуру, де 3 роки пропрацював "масовиком-затійником" (працював директором центру молодіжних ініціатив), де закохувався і розчаровувався, де згорав від сорому і був прикладом для наслідування, де очолив студентський страйк за місяць до диплому, де власноруч написав заяву на звільнення, коли команди зверху йшли врозріз із совістю! Я завжди пишався тим, що був студентом ТАНГУ. І не тому, що його закінчив Ющенко. У нас у виші була розкішна атмосфера: студент ніколи не почував себе амебою біля викладача, а викладачам було пофіг, чи в тебе пірсінг в носі чи в тебе "матня" на штанах звисає – аби знання були!, - йдеться в повідомленні.

Шоумен зробив декілька фотографій в університеті, а також привітав працівників та студентів із 50-літтям ТНЕУ. Також Сергій Притула зазначив, що за фахом не працював жодного дня.


Юлія Швець

Опис відсутній


Читайте також