Робота в Брюсселі? Польський університет готує чиновників для Європи

Університет інформаційних технологій та менеджменту в Жешуві, один з найпопулярніших серед українців вищих навчальних закладів Польщі, відкрив новий унікальний напрям навчання – Економіку та державне управління. Студенти цього факультету не тільки матимуть змогу навчатись у найкращих спеціалістів Польщі, але також проходити практику і стажування, а пізніше працевлаштовуватись в європейських структурах державного управління.

Унікальність нового напряму навчання УІТМ полягає в тому, що після отримання диплому можливості на ринку праці випускника цього факультету не будуть обмежуватись лише до роботи в інституціях державного управління. Завдяки тому, що на заняттях студенти вивчатимуть також основи економіки, після закінчення університету вони зможуть відкривати власні фірми чи займатись адміністративно-правовим обслуговуванням великих корпорацій.

Бізнес + право

Програма навчання передбачає поєднання юридичних та економічних предметів, що дозволяє студентам опановувати одночасно законодавство і електронні системи, що використовуються в європейських структурах державної адміністрації, а також навчатися якісно співправцювати з підприємцями. Викладачами на Економіці і державному управлінні є досвідчені професіонали своєї справи – чиновники, адвокати, юрисконсульти, котрі щоденно застосовують теорію на практиці.

Стипендії для українців

Не залежно від того, чи абітурієнт з України має карту поляка, чи ні, в УІТМ він має можливість отримувати стипендію, що покриватиме повну вартість навчання. В такий спосіб університет потурбувався про те, щоб талановита молодь мала можливість здобути якісну перспективну закордонну освіту. Стипендію можна отримувати вже від першого семестру навчання. Її призначають за результатами кваліфікаційного відбору, що проводиться у Львові українською мовою наприкінці вступної кампанії. «Це типовий тест IQ, яких багато в інтернеті. Мені вдалось його здати успішно, і я отримала стипендію, що покривала повну вартість першого семестру навчання в університеті», – розповідає Анастасія Булавка, студентка п’ятого курсу УІТМ. Пізніше дівчина постійно отримувала стипендію за результати в навчанні.

Відмінна якість навчання

УІТМ є одним із трьох польських членів International Association of Schools and Institutes of Administration (IASIA, Міжнародне товариство шкіл і інститутів адміністрації). Ця організація є партнером факультету Економіки та державного управління в УІТМ і завдяки цьому відповідність програми навчання реальним потребам ринку праці оцінюють провідні світові спеціалісти галузі. Додатковим плюсом є також те, що впродовж навчання в УІТМ студент може провести семестр по програмі міжнародного студентського обміну в одному із університетів-членів IASIA.

Практичні вміння

Технологічний прогрес змушує впроваджувати нові способи виконання старих завдань. Сучасний чиновник не закопує себе в паперах, а вміє обслуговувати спеціальне програмне забезпечення, що покликане полегшити і систематизувати його роботу. На заняттях з державної економіки, торговельного права чи державного менеджменту студенти УІТМ навчаються, як працювати з електронними системами, що використовуться в сучасній адміністрації. А перевіряють здобуті практичні навички вже в партнерських структурах державної адміністрації на практиці чи стажуванні. УІТМ співпрацює з багатьма державними інституціями, тому там чудово знають, яких спеціалістів потребує галузь державного управління.

Прийом документів на навчання закінчується 30 липня.

Більше інформації про факультет Економіки та державного управління можна знайти тут.

Не впевнений, що цей напрям навчання для тебе? Пройди наш тест і дізнайся, в якій галузі тобі вдасться досягти успіху.

Ознайомитись зі всіма факультетами в Університеті інформаційних технологій та менеджменту можна тут.

Радимо також переглянути відеоролик про університет.


Редакція ДОБИ

Опис відсутній


Читайте також