Прямо зараз біля Держказначейства в Тернополі стоять люди з граблями

Люди з граблями, та плакатами стоять прямо зараз біля ЦУМу, де знаходиться Держказначейство Тернополя. Прийшли на мітинг  лікарі та комунальники. За словами організаторів долучитись до акції мало близько тисячі чоловік, проте зараз мітингуючих значно менше. 

 Ініціаторами акції виступили профспілка працівників житлово-комунального господарства та комунальні підприємства Тернополя.

 Нагадаємо, що люди вийшли на протест через те, що Держказначейство заборгувало місту  великі суми, які мали піти на найнеобхідніші потреби – охорону здоров’я, спорт, освіту та ЖКГ. Проплати деяких платіжних доручень розпорядників та одержувачів коштів  не здійснювалися вже більше місяця. Через це, місто недоотримує грошей, що призначалися на купівлю медикаментів, оплати енергоносіїв, пального для машин швидкої, а також харчування закладів охорони здоров’я та освіти. Працівникам бюджетних установ, зокрема лікарям та вчителям Тернополя «грозить» невиплата заробітної плати.

Зараз до людей вийшов Сергій Віталійович Надал. Що саме він говорив мітингуючим, та до якого висновку вони дійшли, читайте та дивіться фото на "ДОБІ" згодом.

Сергій БАЛУЦЬКИЙ


Сергій Балуцький

Опис відсутній


Читайте також