Поїдання сосисок на час, танці, жива музика та тренінги — другий день "Галицької дефіляди" (ФОТО)

Сьогодні, 18 червня, вже другий день проходить "Галицька дефіляда" у парку Т. Шевченка. Тренінги, вуличні музиканти, різноманітні гурти, багато смачної їжі, танці та конкурси організували для тернополян.

Протягом дня жителі міста могли насолодитися чудовою атмосферою. Тут грали вуличні музиканти, на сцені виступали гурти із різних міст України, можна було зробити фото із золотими та срібними живими статуями, потанцювати та відвідати тренінги.

На сцені, поки була перерва між виступами гуртів, тернопільські ведучі проводили конкурси. На одному із них чоловіки мали за певний час швидко почистити сосиски від плівки, а потім з'їсти. Переможцем став студент тернопільського вишу, який жартував, що саме через життя в гуртожитку і здобув перемогу. Ведучі йому вручили кошик із м'ясними продуктами.

Крім цього, тернополяни мали змогу відвідати тренінги, які сьогодні проходили три рази в різний час для декількох груп людей. Про досягнення успіху та самореалізацію розповідала бізнес-спікер Олена Дейнека, про імідж та гарний вигляд - власниця салону краси "Лак" Юлія Остапчук та про емоційний інтелект розказувала Олена Чижик.

А також на острівку "Чайка" провели "Холі Фест", на якому хлопці та дівчата кидалися кольоровими порошками.

Нагадаємо, що завтра останній день відбуватиметься фестиваль "Галицька дефіляда". Тож тернополяни матимуть змогу ще побачити багато цікавого.

 

 


Оксана Пілат

Опис відсутній


Читайте також