Популярний гурт з Тернополя забрав з назви крапки і починає нове життя

Випустив новий альбом та відредагував назву гурт «СКАЙ». Крапки у назві заважали інтернет-користувачам знаходити у мережі контент гурту. 

— Ми починаємо все з чистого листа в прямому і переносному значенні. По-перше, ми забрали з назви крапки, бо вони дуже ускладнюють пошук нашого контенту в інтернеті. Коли у 2001 році я придумав назву, я не думав, що крапки стануть на заваді і створять проблеми. Друге, ми закінчили роботу над нашим п’ятим студійним альбомом «Нове житя/New life». Він вийде в двох мовних версіях: українською та англійською, — розповів фронтмен гурту «СКАЙ» Олег Собчук в ефірі чарту Селекція на "Ух-радіо". 

Цими днями  «СКАЙ» презентував в радіоефірі новинку «Мелодія серця», що передуватиме виходу нового альбому. Незабаром група оприлюднить графік концертного туру на підтримку нового релізу. У планах музикантів гастролі Україною, Європою, США та Канадою.

Окрім того, музиканти оголосили про презентацію альбому. 

— «Нове життя» чекає своїх слухачів! 26 вересня о 12:00 у місті Київ за адресою пл. Спортивна 1-А, у торгово-розважальному центрі Gulliver відбудеться презентація нового альбому з продажом дисків та автограф сесією, — йдеться в повідомленні. 

Коли музиканти доберуться з презентацією до рідного Тернополя наразі не повідомляють.


Редакція ДОБИ

Опис відсутній


Читайте також