"Перша леді Тернополя" стала лицем брендів у Індії і фотографується для модного журналу

Тернополянка Юлія Мосейко рекламує одяг в Індії для модного журналу. У 2014 році вона отримала титул «Перша Леді Тернополя», де її помітила директор модельного агентства Katrin models manegmant Олена Бондар. Так почалася серйозна професійна кар’єра дівчини і вона підписала перший контракт роботи за кордоном.

 Відомо, що в Індію на контракт тернополянка поїхала вже вдруге.

– Так, це моя вже друга подорож в Індію. Вперше була близько року тому. Тоді я жила й працювала в Індії три місяці. Насправді це все ще починалося з дитинства. Коли я ще вчилася в школі, до нас прийшов редактор одного з великих видавництв, головний офіс якого у Тернополі. Тоді вона шукала маленьких дівчаток-модельок  для одного із їхніх журналів про рукоділля, який виходить не лише в Україні, а й за її межами. Саме тоді мені запропонували першу, хоч таку й маленьку, але модельну роботу. Мені було 11 років. Так почалася наша співпраця, яка триває до сьогодні. А я вже неодноразово була на сторінках і обкладинках цих журналів, - зазначає Юля. 

 Красуня розповідає, що в Україні не так сильно розвинутий модельний бізнес, а робота, якщо є, то дуже мало. І оплачується вона у значно меншому еквіваленті, ніж за кордоном. Усім дівчатам, які мріють стати моделями, тернополянка радить пробувати себе і чим швидше, тим краще. Не сидіти на місці, удосконалюватись, читати книжки, ходити у спортзал, доглядати за собою.

Про одяг і стиль в Індії

— Переважно більшість людей в Індії носять традиційний одяг як повсякденний. Він називається сарі або курті. Це досить некомфортний одяг, адже ми всі звикли до іншого. Індуси завжди носять штани або легінси під платтям, чи під довгою сорочкою (курті). І для нас це виглядає дивно, адже дійсно, коли я вперше побачила штани під платтям, спершу подумала, що дівчина просто забула їх скинути. Але оскільки я переодягаюсь так лише на фотосесіях, на кілька годин, то це терпимо. Індійський стиль одягу дуже своєрідний. Він передбачає багато прикрас, які індійські жінки одягають майже по всьому тілу: масивні кольє та сережки, прикраси на голову, ніс, пальці, і особливо руки – тут браслетів може бути по лікоть! І у мене, як і у всіх, є улюблені аксесуари - це великі масивні сережки. У мене їх дуже багато. Намагаюся з кожного міста, куди подорожую, привозити хоча б пару сережок, які можна купити лише там, - розповіла Юля. 

Наталя ЧЕРВАК (pro.te.ua)


Сергій Балуцький

Опис відсутній


Читайте також