Конфлікт чортківського судді та журналістки ICTV розслідує міліція (подробиці)

Інцидент судді з кореспондентом телеканалу ICTV виник вчора, близько 15:00, в Чорткові, на Тернопільщині. Обидві сторони конфлікту допитали в міліції, справу передали до прокуратури.

- Я виїжджав на місце події, - розповідає ДОБІ заступник начальника Чортківського райвідділу міліції Андрій Свинарчук. - Кореспонденка працює на телеканалі ICTV спеціальним кореспондентом програми "Надзвичайні новини". Кажуть, вони домовилися про інтерв'ю з суддею Лідією Квятковською, щодо резонансного ДТП. Суддя погодилася, але заборонила знімати на камеру. В один момент оператор почав знімати. Суддя покинула кабінет, але не зачиняла журналістку там. Як було насправді зараз я сказати не можу, проводиться перевірка. Прокуратора з'ясує всі деталі інцеденту.

Андрій Свинарчук каже, що журналістів і суддю допитали в міліції. Матеріали надіслали в прокуратуру. Після перевірки вирішать, чи порушувати кримінальну справу. Відео, на якому начебто є порушення, оператор надавати відмовився.

 Як повідомлялось раніше в ЗМІ Тернопільщини, що журналісти телеканалу ICTV приїхали на інтерв'ю з суддею Лідією Квятковською. Хотіли запитати її про резонансне ДТП, справу про яке вела суддя. Під час інтерʼю між журналісткою і суддею виник конфлік, після цього, нібито, представників каналу замкнули в кабінеті. Телевізійники сказали, що подробиці інциденту можна буде побачити у найближчому випуску програми "Надзвичайні новини".

Артур БОБРИК


Євген Мельниченко

Опис відсутній


Читайте також