На вулиці Мазепи в Тернополі може з’явитися ексклюзивна зупинка. Фото

Як може виглядати зупинка на вулиці Мазепи показав тернопільський депутат Андрій Шкула у Facebook. Її облаштування обговорювали на земеній комісії в міській раді.

- Я, в більшості випадків, противник реконструкції зупинок громадського транспорту в зупинки громадського транспорту і торговий об’єкт. Часто це рагулізм і нуль зручності для тернополян. Але сьогодні на земельній комісії погоджували надання ділянки для такої реконструкції по вулиці Мазепи. Підприємець обіцяється 1 в 1 зробити як на макеті. Вся комісія ЗА – одноголосно. Такі зупинки – це дійсно те, що не паскудить місто,особливо сподобалось дерево, – пише депутат.

Однак, не всім тернополянам ця ідея сподобалася. Журналістка Любов Вовк зазначила, що ця зупинка не буде захищати людей від негоди.

- Виглядає цікаво, що дерево вписали. Єдине питання, чи захищає ця зупинка від дощу і снігу. Бо в нас на Київській уже є одна реконструйована. Вузенький дашок, ще й дуже високо. Тому що є та зупинка, що нема. Зате магазинчик стоїть, – пише тернополянка.


Юлія Швець

Опис відсутній


Читайте також