Молоді мами Тернополя створили сторінку в мережі, де продають цікаві речі, будучи у декреті

Інтернет-спільнота молодих та творчих мам з'явилась у Тернополі. Дівчата та жінки, будучи у декретній відпустці, можуть розмітити там свої вироби та продати їх за вигідну ціну. 
Засновниця спільноти Міла Тимчук каже, що втілити проект у життя її спонукало ряд причин. 
 
— Ідея виникла у мене досить давно і ось нарешті дійшли до цього руки. Мета спільноти досить проста — дати можливість молодим мамам реалізувати свій творчий потенціал у декреті і також заробити своєму "кіндеру" на Кіндери. Також, як би це гучно не звучало, проект має в основі просвітницьку мету. Таким чином хочемо показати людям, що ручна робота: вишивка, в'язання та інші види рукоділля є надзвичайно стильний і безумовно красивий подарунок для себе, близьких чи знайомих, - розповіла ДОБІ Міла.
 
Наразі у спільноті можна побачити цікаву вишивку, чохли для телефону, так звані кофтинки для чашок. Є в наявності і подарунки для усіх закоханих — імбирно-медові пряники у вигляді Валентинок та дитячі речі. Кожного тижня асортимент робіт збільшується.
 
— Для того, щоб долучитись до нашої спільноти і розмістити річ для продажу, варто лише зв'язатись зі мною через соцмережі. Серед нас всі молоді мами, але зараз ми шукаємо талановитих людей різного соціального стану. Для того, щоб з нами працювати достатньо лише бажання і фотографій своїх робіт, - зазначає Міла.
 
Зв'язатись з Мілою можна через мережу facebook та instagram.
 
 
 
 

Сергій Балуцький

Опис відсутній


Читайте також