Модельна школа CITY LIFE MODELS запрошує на навчання дівчат та хлопців

В Тернополі стартує новий проект - CITY LIFE MODELS. Це буде нова, сучасна школа моделей, куди запрошують на навчання дівчат та хлопців з 14 років. Навчання триває 3 місяці. Після закінчення школи кращі учні підпишуть довготривалий контракт з MEDIA GROUP CITY LIFE.

— Звідки виникла ідея створити модельну школу?

— CITY LIFE MODELS — не просто так! Це прекрасне доповнення до першого глянцевого журналу CITY LIFE в Тернополі. Адже, ми є організаторами світських заходів у містах Західної України, у наших доробках шість презентацій на рік свіжих номерів журналу, «Віденський бал», Ferrizo Вечір, CITY LIFЕ Fashion і т.д.

Ми допомагаємо також іншим в організаціях і тому достеменно знайомі з постановками fashion-показів, роботою хостесів і т.д. Рекламні зйомки на журнал ми проводимо майже щодня, а для цього потрібні професійні красиві моделі, які можуть стати обличчям рекламних кампаній. За три роки роботи на ринку реклами і організацій заходів у нас з’явилася непогана база рекламодавців з якими у нас довготривалі контракти, тому  кращі моделі CITY LIFE MODELS опісля навчання роботою будуть забезпечені 100 %, — зазначає Маріанна Балабан, співвласник журналу CITY LIFE, співвласник модельного агентства CITY LIFE Models, куратор  "Дефіле" та  "Основ модельного бізнесу".

— Яких дисциплін навчають в CITY LIFE MODELS?

У CITY LIFE Models ви проходите 3 місяці навчання, а саме: курси «Візажу та стилю», «Фотопозування», «Основи модельного бізнесу» та «Дефіле».

  • «Візаж та стиль», куратор Наталія Вітик – Клепцьо, співвласниця одного з салонів краси в Тернополі, візажист у місті Київ в одному з провідних столичних салонів, учасниця багатьох семінарів по візажу та диплований візажист столичних курсів. З дівчатами в школі працює  над створенням власного стилю та вмінням правильно користуватися косметикою, що є невід’ємною частиною  кожної дівчини, яка навіть не планує стати моделлю. В більшості — це практичні заняття.
  • «Фотопозування» —  куратор Юрко Кушнір. Відомий тернопільський фотограф. Тут в основному практичні заняття, які потім ми висвітлюватимемо на своїх інтернет-ресурсах. А кращі фотографії будуть опубліковані в журналі CITY LIFE.
  • «Дефіле» та «Основи модельного бізнесу». Цьому прекрасному і напевне найосновнішому виду заняттю навчає моделей Маріанна Балабан.

— Раніше, ще до роботи з глянцевими виданнями, мені прийшлося також навчатися у одному з провідних столичних модельних агентств. Отримавши диплом, я просто не знала куди себе подіти, адже раніше було значно важче «пробитися», а тим паче в столиці. Зараз ми пропонуємо роботу після навчання, — каже Маріанна Балабан.

«Основи модельного бізнесу» також проводить Маріанна Балабан.

—  На цьому занятті майбутні моделі ознайомлюються з історією моди, з історією відомих моделей та їхніми успіхами. Дізнаються секрети модельного бізнесу, про які не  скажуть ні по телевізору ні в інтернеті.                                                                                                                             

CITY LIFE – з нами завжди попереду!

Заявки надсилайте на пошту.

 


Тетяна Шило

Опис відсутній


Читайте також