Міф про великого господарника мера Садового – розвіяно, – Добродомов (+відео)

Розголос проблеми проблеми із Грибовицьким сміттєзвалищем, яку  місцева влада ігнорувала роками, розвіяв міф про «великого господарника»  мера Львова Андрія Садового.

Про це в ефірі політичного ток-шоу «Право на владу» на каналі «1+1» заявив лідер «Народного контролю», секретар Антикорупційного комітету ВРУ Дмитро Добродомов.

«Намагаючись поєднати проблему сміттєзвалища у Львові і голосування за Конституцію у ВРУ Андрій Садовий має визначитися – чи він передусім міський голова Львова, чи лідер фракції в Парламенті. Проблема у Грибовичах наростала багато років, але замість того, щоб її вирішувати, мер просто відкуповувався від неї грошима міста», – констатував він.

Добродомов наголосив, що зараз треба забрати політику з цього питання, зосередитися на проблемі вивозу сміття зі Львова, рекультивації полігону, і відкритому конкурсі для залучення інвестора під сміттєпереробну лінію.

«Хто заважав Садовому за 10 років керування Львовом оголосити відкритий конкурс? Щоб громада знала, які умови, хто звертається, а не на серветках підкилимно писати суми відкатів потенційним інвесторам. Тому зараз треба думати не про рейтинги, а про те, як вирішити проблему мільйонного міста, яке є туристичним центром країни», – наголосив він.


Редакція ДОБИ

Опис відсутній


Читайте також