Американський стиліст на майстер-класі у Тернополі кардинально змінював образи дівчатам. ФОТОРЕПОРТАЖ

Американський стиліст та майстер міжнародного класу Рок Клеменчич 3-4 жовтня давав майстер-клас та організував шоу в Тернополі. Він показував тернопільським перукарям різні техніки фарбування волосся, модні образи сезону, актуальні стрижки та зачіски.

Стиліст створював різні образи тернопільським дівчатам, які погодилися побути моделями і довірилися світовому майстру. Участь взяли понад 11 дівчат і двоє хлопців.

Рок Клеменчич разом із своєю командою змінили образи дівчаткам і демонстрували сам процес перед перукарями, які прийшли на шоу. Деякі тернополянки йшли на кардинальні зміни і погоджувалися пофарбуватися в яскраві кольори, інші готові були на стрижки, а хтось просто отримав чудову зачіску.

- Всі дівчатка дуже задоволені. Деяких я навіть не впізнавала, коли фотографувала. Хтось хотів повністю змінитися, а інші просто були моделями для зачісок. Цей стиліст професійно створив дивовижні образи і прислухався до бажань кожної дівчинки. Наші перукарі мали хорошу можливість навчитися всім тонкощам цього мистецтва і думаю, що багато чого взяли для себе, - розповідає ДОБІ один із організаторів та фотограф Анастасія Намісняк.

Американський стиліст провів майстер-класи та шоу в 20-ти країнах світу. Дипломант академії "Vidal Sasoon" у Лондоні та у 2015 році пройшов курс підвищення кваліфікації "Creative Cutting and Colouring".

- Я дуже рада тому, що потрапила до рук цього майстра, бо давно хотіла щось змінити і ще й з'явилася  така нагода. Навіть й уявити не могла, що за мене "візьметься" стиліст такого рівня. Трохи боялася, щоб вийшло так, як хотіла, але отримала ще краще. Я задоволена результатом і впевнена, що й інші дівчата теж, - ділиться враженнями тернополянка Олена.


Оксана Пілат

Опис відсутній


Читайте також