Мер Тернополя привітав старше покоління із Міжнародним днем людей похилого віку

Сьогодні, 1 жовтня, весь світ відзначає Міжнародний день людей похилого віку. Мер міста Тернополя Сергій Надал привітав старше покоління. Про це повідомляє прес-служба міської ради.

- У цей день згадуємо людей старшого покоління. Це особливі люди, від яких завжди можна почути добру пораду. Життєва мудрість старшого покоління дає змогу молодим уникати помилок, приймати виважені рішення. Це також добра нагода кожному з нас поглянути на проблеми літніх людей. Оцінити, як кожен з нас може допомогти таким людям. Інколи достатньо просто доброго слова і уваги. Кожен може сьогодні зробити добру справу для старшої люди. Це буде проявом належної поваги за їхній внесок у суспільне життя, - вітає міський голова.

Також Сергій Надал додає, що міський виконком докладає максимум зусиль, щоб життя старших людей стало комфортнішим. Відбувається активне сприяння розвитку соціальних ініціатив спрямованих на людей похилого віку.

Крім цього, створюються нові маршрути міського електротранспорту, як найбільш зручного та доступного для людей похилого віку.


Оксана Пілат

Опис відсутній


Читайте також