Макіяж може змінювати емоції, — майстриня візажу з Тернополя

Макіяж має сильну психологічну дію, вважає власниця салону краси "Лак" Юлія Остапчук. Жінка вважає, що косметику треба використовувати, як дорогу білизну. Про те, як макіяж впливає на жінок, вона розповіла в інтерв'ю "Про те".

— Інколи ми просто підфарбовуємо вії чи вирівнюємо тон обличчя – і наші емоції змінюються. Також в роботі я часто зустрічаюся з дівчатками, які хочуть виглядати старшими: тим самим вони теж хочуть змінити свій емоційний стан. Старші ж панянки, навпаки, косметикою хочуть втримати молодість, — зазначила Юлія Остапчук.

Жінка радить жінкам використовувати косметику, як дорогу білизну: коли нема настрою, просто нанести яскраві чи перламутрові тіні, або легкі рожеві рум’яна – і вони "засвітять" обличчя. Або навпаки, коли треба додати впевненості, варто використати червону помаду.

— Звичайно, життя макіяжем не змінити, але, коли наш емоційний стан налаштований на зміни, ми зможемо все! Правда, макіяж може і пошкодити нашій кар’єрі чи стосункам. Особливо це стосується ділового світу, адже існують певні етичні вимоги, дрес-код, як зараз модно говорити. Тому,  виходячи з дому, необхідно глянути на себе в дзеркало, — додала візажистка.


Редакція ДОБИ

Опис відсутній


Читайте також