Актора, який хотів зарізати свого друга, звільнили за неявку на роботі

Тернопільський драматичний театр переживає неприємну ситуацію. У його стінах актор поранив працівника освітлювального цеху ножем.

Режисер-постановник В’ячеслав Жила каже, що перед цим інцидентом актор втік з психлікарні. Де він був і що робив – невідомо. А трапилася прикра подія після вистави, коли усі актори розійшлися.

– 14 лютого між собою посварилися актор та начальник освітлювального цеху. Вони були друзями, колегами, дружили сім’ями. З Андрієм, начальником цеху, ситуація покращилася, але він поки в лікарні. У Віталія проявилася хвороба. Ще 15 років тому, бувши студентом, перескакував з будинку на будинок і впав, отримав травму голови. Після того ми бачили, що в осіньо-весняний період ця травма давала про себе знати. Одного разу він навіть доказував друзям, що може в’їхати в дерево на мотоциклі, тоді й пошкодив око – директор Тернопільського драматичного театру ім. Т. Шевченка Борис Репка.

На зборах трудового колективу в театрі обговорили цей інцидент.  Борис Репка каже, що у кожного є острах, бо людина не здорова, не знаємо як він себе може повести. Віталій Зубченко брав участь у фестивалях і грав головні ролі. Сьогодні актор звільнений, у зв’язку з тим, що не з’являвся на роботі протягом 3 днів без поважних причин.

Головний режисер, народний артист України Олег Мосійчук говорить, що таких неприємностей в тернопільському театрі за 40 років не було. Однак потрібно працювати далі. До міжнародного дня театру готують прем’єру «Язичники».



 


Наталя Колодій

Опис відсутній


Читайте також