Кременчани передали автомобіль бійцям батальйону "Торнадо" (ФОТО)

Кременчани відгукнулась на заклик старшого військового капелана допомогти зі збором усього необхідного для бійців АТО, придбавши для особового складу добровольчого батальйону «Торнадо»  автомобіль «Volkswagen Passat».

Слід відзначити високу громадянську позицію викладачів і студентів Кременецького лісотехнічного коледжу, які  на зібрані кошти придбали зимові колеса для придбаного автомобіля, а також зібрали теплі речі, продукти харчування та засоби гігієни. Долучився до цієї доброї справи власник СТО  Панасюк Олег Іванович, який провів повний обсяг робіт з технічного переобладнання автомобіля.

Учні  Кременецької  ЗОШ №1 зробили своїми руками маскувальну сітку для бійців АТО.Це стало можливим у великій мірі завдяки зусиллям настоятеля собору прот. Володимира Буграка,  прот. Димитрія Каленюка, свящ. Василя Стасіва, керівників колективів та парафіян собору.
Нехай цей вияв милосердя послужить прикладом для тих, хто не наважується виявити активну громадянську позицію.9ys1akLwdXs 10624579_1513231678949369_847269788087747555_n


Оксана Пілат

Опис відсутній


Читайте також