Красива шкіра з медичним центром «Оксфорд Медікал»

Всі ми бажаємо залишатися неперевершеними та привабливими надовго, і завжди стараємося підтримувати красу та молодість своєї шкіри. Однією з найбільш поширених та ефективних процедур є кріомасаж обличчя. Про новий спосіб кріомасажу в Тернополі розповість лікар-косметолог МЦ «Оксфорд Медікал» Бенца Світлана Олегівна.

«Всі ми прекрасно знаємо, що перепади температур надзвичайно корисні для кровообігу, а особливо для нашого обличчя – каже Світлана Олегівна, - на сьогоднішній день такий ефект можна досягти за допомогою кріомасажу».

«Така процедура покращує кровопостачання і обмінні процеси в клітинах шкіри, підвищує тонус, покращує колір, уповільнює процеси старіння, – додає пані Світлана, – сама методика є надзвичайно простою, а її ефективність просто вражає».

«Ватні аплікатори, якими користуються салони краси? вже давно вичерпали себе. В медичному центрі «Оксфорд Медікал», ми використовуємо сучасний апарат для кріомасажу – кріорозпилювач і кріодеструктор з різними насадками. Обладнання дозволяє проводити дозоване, рівномірне охолодження шкірного покриву азотно – повітряним струменем – пояснює лікар – косметолог».

«Кріодеструктор та кріорозпилювач є абсолютно безпечним і дуже зручним. Він використовується в комплексному лікуванні захворювання як себорейний дерматит, акне, демодекоз та алопеція», – зауважує Світлана Олегівна.

Масаж рідким азотом за допомогою кріорозпилювача – це надзвичайно приємна процедура, що дозволяє збагатити шкіру обличчя киснем. Кожен може випробувати на собі чудовий вплив масажу рідким азотом. Медичний центр «Оксфорд Медікал Тернопіль» пропонує спробувати кріомасаж саме зараз за доступною ціною 49 гривень. Консультація лікаря – косметолога є безкоштовною. Звертайтеся за телефоном (068) 752 52 52.


Редакція ДОБИ

Опис відсутній


Читайте також