Костюк Віталій - "Улыбка"- з Тернопільщини загинув на Сході

437-річний Костюк Віталій героїчно загинув під час звільнення Іловайська від терористів. Чоловік працював під позивним "Улыбка". 

Народився в селі Могильниця Теребовлянського району, останнім часом проживав в Черкасах, сім'ї не мав. Про загибель героя повідомляють його друзі в соцмережах.

Yliana Pereskotska так розповіла про героя:

"Сиджу на лавочці на базі батальйону "Донбас". Вибігає моя польська журналістка Моніка з великими очима і кричить : - уяви собі, там є з твого міста боєць, з Трембовлі. - та ну, серйозно?- відповідаю здивовано. Біжемо наввипередки і зупиняємося біля високого, доброго, спокійного хлопця з щирою посмішкою на вустах. - то Ви з Теребовлі? - родом звідти, вже там не живу, але пам'ятаю дуже добре. Ото недавно перед поїздкою до батальйону був у Теребовлі. Починаємо згадувати рідні вулиці, людей, школу. А позивний у вас який? - Улыбка) Навіть не перепитую чому, розумію , що від людини стільки позитиву і енергії, що дух захоплює. Мало спілкувалась з ним, але він був таким рідним із Теребовлі у батальйоні, де майже усі бійці із східної та центральної України. Вічна пам'ять ! Герої не вмирають !п.с. Хто знав його, пишіть в приват. Ми займатимемось його похоронами" 2  


Редакція ДОБИ

Опис відсутній


Читайте також