Комплексний гінекологічний огляд всього 299 гривень – «Дні жіночого здоров’я» в «Оксфорд Медікал»

Вже давно не секрет, що сучасна жінка живе в шаленому ритмі і має дуже мало часу, щоб приділити увагу собі. Більшість представниць йдуть на прийом до гінеколога тільки тоді, коли виникають проблеми зі здоров’ям.

Хорошою тенденцією стали профілактичні огляди у лікаря – гінеколога, які рекомендують проходити раз у півроку, та поки що вони увійшли у звичку для небагатьох жінок.

Розуміючи потреби сучасної жінки, медичний центр «Оксфорд Медікал» проводить «Дні жіночого здоров’я». Ми пропонуємо пройти комплексне обстеження у лікаря – гінеколога, всього за 299 гривень. Такий огляд надасть можливість жінці дізнатись ро стан свого здоров'я за один візит.

У комплексне обстеження входить:

  1. Огляд лікарем-гінекологом, що проводиться стерильними одноразовими інструментами, збір анамнезу та консультація.
  2. Два мазки — один на мікрофлору (наявність патологічних грибків, бактерій, ознак запального процесу), другий — на цитологію (для виключення наявності ракових або передракових клітин). Мазки є обов'язкові і вкрай необхідні, тому що навіть найкращий лікар не може побачити зміни всередині клітини і вчасно пролікувати передракові стани.
  3. Відеокольпоскопія — це огляд шийки матки за допомогою спеціального пристрою: кольпоскопа. Даний пристрій має збільшувальні властивості. За допомогою нього можна побачити маленькі плями, рани на шийці матки, які не видно неозброєним оком. Коли лікар оглядає шийку матки, зображення, яке він бачить, передається на екран монітора комп'ютера, томужінка може сама побачити ерозію. .

Пам'ятайте, відвідувати гінеколога треба не тільки тоді, коли в цьому з'явиться необхідність, але і раз на півроку в цілях профілактики. Деякі патології розвиваються спочатку безсимптомно і їх можна виявити і усунути на ранній стадії захворювання, а консультація гінеколога допоможе в цьому.

Ми турбуємось про ваше здоров’я!

Для більш детальнішої інформації звертайтесь по телефону: (068) 752 52 52.

Наша адреса: м. Тернопіль, вул. С. Качали 5.


Редакція ДОБИ

Опис відсутній


Читайте також