Хлопчик, який купався голим в калюжі посеред Тернополя, бігає босим по снігу. Відео

Батько хлопчика, якого бачили голим в калюжі посеред Тернополя, каже, що за дитину можна не переживати. Євгеній Хлєбніков вважає, що хвилюватись треба за тих дітей, які сидять перед телевізорами і з планшетами. Чоловік пояснив, як трапилось, що маля, якому не виповнилось й двох років, відривалось посеред дороги в калюжі.

— Дай Боже щастя всім! Це не фотошоп, а реальна ситуація на Валовій 11.06.2016. На фото мій малий. Знайомтесь - Лев Євгенович. Чому відео не виклали? Відео передасть відчуття щастя, порцію якого отримав син. Йому 1 рік та 10 міс, і саме зараз ми відвивчаємо його від цицьки. Відправили маму в Херсон до подружки на тиждень, а самі бавимось. Спочатку він вліз в ту калюжу в одежі, яку, змочену, я одразу зняв, щоб перевдягнути. Але... не зміг встояти перед його бажанням дослідити калюжі у повній мірі. Про його здоров'я не турбуйтесь — він по снігу босим за дровами бігав у лютому. Я дозволив йому бути вільним та щасливим на ці 15 хвилин. Він робив все, що хотів і був повністю відповідальним за себе. І малі у дворику дійсно тихо заздрили тому відчуттю щастя. І чесно, я сам хотів так само, безтурботно, вивчати цей світ і радіти від кожної секунди під сонцем. На жаль, що у нас було обмаль часу і я примусово його вдягнув, — прокоментував Євгеній.

— Батькам раджу перейматись не такими фото, а тими, де діти з планшетами або перед телевізорами сидять... катастрофа... ото там дійсно зомбо-нація виховується, — додав він.

Євгеній веде відеоблог, де часто розповідає про сина та показує, як вони проводять вільний час.


Редакція ДОБИ

Опис відсутній


Читайте також