Геморой? До кого звернутися в Тернополі?

Більшість людей, вже добре знайомі з такою проктологічною проблемою, як геморой. Частина - на своєму гіркому досвіді. Все ж таки залишаються ті, що досі не знає, до якого лікаря звертатись з цим. Якщо в ділянці анального отвору є больові відчуття, організм подає сигнал, що виникли проктологічні проблеми, які обов’язково треба вирішити, звернувшись до спеціаліста проктолога.

Такі симптоми, як свербіж, гострий біль під час випорожнення, відчуття дискомфорту у задньому проході, кровотеча — є першою ознакою проктологічних захворювань. Запорукою ефективного лікування, є своєчасна діагностика та вірно встановлений діагноз.

Знайдіть кілька хвилин свого часу, та відвідайте лікаря – проктолога. Сучасне медичне обладнання, безкоштовна відеоаноскопія та кваліфіковані лікарі – гарантія вашого швидкого одужання. Записатись на прийом можна за номерами телефонів (0352) 52 52 52, (068) 752 52 52.

У випадках проктологічного захворювання, категорично не рекомендується займатись самолікуванням. Симптоми геморою, дуже схожі на інші хвороби прямої кишки. Вирішуючи проблему самостійно, ви можете значно погіршити свій стан. Тільки спеціаліст проктолог, після детального огляду, може поставити правильний діагноз та призначити ефективне лікування. На сьогоднішній час існує ряд безопераційних та безпечних методів лікування геморою. Серед них латексне лікування кільцями, висічення анальних тріщин апаратом радіохвильової хірургії «Сургітрон», а також методом допплерівської дезартеризації HALRAR, що дозволяє лікувати геморой за один візит.

Усі ці методи активно використовуються в «Оксфорд Медікал» у Тернополі. Медичний центр укомплектований найсучаснішим лікувально – діагностичним обладнанням. Спеціалісти проктологічного відділення готові прийняти вас навіть у вихідні. Під час лікування у центрі, пацієнт повністю зберігає свою працездатність і веде активний спосіб життя.

Памятайте, що чим швидше ви звернетесь до лікаря, тим простіше і дешевше буде лікування проктологічного захворювання.

*


Редакція ДОБИ

Опис відсутній


Читайте також