До Тернополя приїдуть артисти з Луганщини

Тернопільські полісмени до свят проведуть у місті благодійну, культурно-мистецьку акцію. Захід відбудеться на підтримку бійців АТО.

Участь у благодійному концерті візьмуть артисти Академічного ансамблю пісні і танцю Національної гвардії України, ансамблю "Патруль" ГУНП Луганської області та інші.

Під час акції відбуватимуться благодійні розпродажі та ярмарки. Окрім цього, можна приносити медикаменти, речі та продукти тривалого зберігання.  Усе зібране буде передано для бійців в зону АТО.

— Ми хочемо ще раз наголосити, що Україна єдина. Ми повинні ще раз довести усім, всьому світу, що і Львів, і Тернопіль, і Луганськ - це міста єдиної держави, - зазначив радник міністра правоохоронного відомства Іван Стойко.

Організатори сподіваються, що до даної акції долучаться не лише волонтери, але й пересічні громадяни - діти, студенти, усі, кому не байдужа доля та майбутнє нашої Батьківщини, а також бійці, які стоять на передовій в зоні проведення антитерористичної операції. 

На Тернопільщині акція відбудеться 8 грудня у Бучачі, 9 грудня у Кременці, 10 грудня в Тернополі та 11 грудня в Чорткові. Далі учасники концерту презентуватимуть свою програму у Івано-Франківській області, а завершиться акція у Львові на День Святого Миколая.

 


Сергій Балуцький

Опис відсутній


Читайте також