Діти з Луганщини приїхали провести Різдво на Тернопільщині

15 школярів з Рубіжанського району Луганської області проведуть Різдвяні свята на Тернопільщині. Прибули юні гості у наш край в рамках культурного обміну «Схід та Захід разом».

Діти гостюють у сім`ях, які проживають на Теребовлянщині. Вони вже встигли відвідати печери та дендропарк, також планується поїздка у Зарваницький духовний центр. 5 січня школярі змістовно провели час у ТРЦ «Подоляни», де грали у боулінг й катались на ковзанах. Різдво зустрінуть у теплому родинному колі.

— Ви повинні перейняти культуру й традиції нашої місцевості, щоб у подальшому перенести її на Луганщину. Нехай кожен день вашого перебування на Тернопільщині  буде змістовним та насиченим. Чекаємо вас у гості завжди, — звернувся до дітей Степан Барна.

У свою чергу директор Рубіжанського міського Центру туризму, краєзнавства, спорту та екскурсій учнівської молоді Луганської області Олена Тарасенко, яка супроводжує дітей, вручила письмові подяки очільнику області, а також керівникам Управління освіти та Управління сім’ї та молоді Тернопільської ОДА.


Редакція ДОБИ

Опис відсутній


Читайте також