Депутат від «Народного контролю» Вікторія Шараськіна перевірить роботу соціальних аптек

У соціальних аптеках Тернополя не надають обіцяної знижки для власників карток тернополянина, – про це повідомила на сесії міськради депутат від «Народного контролю» Вікторія Шараськіна.

Нагадаємо, активісти «Народного контролю» вже піднімали цю тему раніше, адже виявили  декілька аптек, дек картка тернополянина не діяла. А щоб її оформити, соціально незахищені жителі міста повинні були пройти нелегку процедуру реєстрації та перенести пенсійний рахунок в конкретний банк, з яким у міськради був укладений договір на обслуговування карток.

Чиновники пообіцяли змінити умови проекту «карта тернополянина» та «соціальні аптеки», щоб полегшити отримання знижки на ліки. Зміни відбулися: прив’язки до банку більше немає, але тернополяни і надалі скаржаться на відсутність обіцяної чиновниками знижки.

Відтак депутат Тернопільської міськради від «Народного контролю» Вікторія Шараськіна ініціювала створення тимчасової депутатської комісії щодо перевірки ТзОВ «Соціальні аптеки» на надання знижки на лікарські засоби.

Очоливши комісію, депутат наголосила, що оскільки так званим соціальним аптекам приміщення комунальної власності надавалися в безоплатне користування, питання перевірки їх роботи стоїть дуже гостро.

«Відтепер ТзОВ «Соціальні аптеки» буде під ретельним контролем нашої депутатської комісії. Ми перевіримо не лише наявність обіцяних знижок на ліки, а й дотримання всіх умов договору оренди», – наголосила Вікторія Шараськіна.


Редакція ДОБИ

Опис відсутній


Читайте також