ДАІшники та "автомайданівці" в Тернополі зловили бізнесмена, який уявив себе прокурором (ФОТО)

12П'яного бізнесмена, який порушував правила дорожнього руху та уявив себе прокурором, зловили в п’ятницю 27 лютого. Про це повідомляє тернопільський автомайданівець Андрій Деркач. За його словами, близько 00.00, дорогою в с. Смиківці, патрульну машину ДАІ, порушуючи правила, обігнав автомобіль Тойота.

Автівка перетнула подвійну суцільну. Як повідомляє автомайданівець, ДАІвці догнали авто на вулиці Злагоди. - Коли інспектор підійшов до автомобіля, який все таки зупинився, водій запитав: «Ти чого машину з такими номерами зупиняєш?» і представився прокурором Тернопільського району та спочатку погрожував, а потім казав, що може ДАІ з «потрохами» купити. На щастя, як свідків інциденту, випадково зупинили авто в якому перебував місцевий активіст ВО "Автомайдан". Після зупинки авта, автомайданівця для засвідчення причини зупинки та виявлення ступеню алкогольного сп’яніння водія "Тойоти", останній почав віткати з місця події та розказувати, що він не водій, а пішохід. Автоінспекторам вдалося повернути водія та навіть спробувати заcвідчити ступінь алкогольного сп'яніння, але він відмовився дихати в «Драгер», захотів пройти експертизу в лікарні, яка також передбачена Законом, але і там не вдалося засвідчити ступінь алкогольного сп’яніння, бо водій "Тойоти" відмовився проходити експертизу, - розповідає Андрій Деркач.

Автомайданівець повідомляє, що на місці події інспектори ДАІ склали два протоколи за відсутність imagesпосвідчення водія, яке він відмовлявся показати та керування транспортним засобом в нетверезому стані – ст.130 п 2.5, тобто відмова від проходження тесту на ступінь алкогольного сп’яніння. - Весь час, водій хамив свідкам і інспекторам ДАІ, обіцяв їх звільнити з роботи, погрожував автомайданівцю. І це в час, коли в країні йде реформа МВС, але як можна спокійно інспекторам чути в свою сторону хамство і погрози бо люди у нас,  на жаль, не реформуються, - повідомляє Андрій Деркач.  

Редакція ДОБИ

Опис відсутній


Читайте також