Через кота розбилося два автомобілі та загинув чоловік з Тернопільщини (ФОТО)

На Рівненщині вчора поблизу села Шепетин мікроавтобус Volkswagen LT35 виїхав на зустрічну смугу й врізався в молоковоз за кермом якого був житель Тернопільщини. За попередніми даними, водій намагався об'їхати кота, який несподівано вибіг на трасу, тому й не впорався з керуванням.

- За кермом автомобіля Volkswagen LT35 був 33-річний мешканець Івано-Франківської області. Він їхав зі сторони райцентру Дубно в напрямку міста Кременець Тернопільської області. Несподівано на дорозі з'явився кіт. Щоб не збити тварину, водій мікроавтобуса загальмував. Але його крутнуло та винесло на смугу зустрічного руху. Там він і зіткнувся з молоковозом, - розповідає інспектор сектору зв'язків з громадськістю обласного відділу ДАІ Руслан Панасюк. За кермом молоковоза був 47-річний мешканець Тернопільської області. Він загинув на місці пригоди. Через сильний удар молоковоз злетів з дороги. У нього сильно пошкоджена передня права частина кузова та відлетіло одне колесо. Загиблого водія з кабіни  витягували рятувальники.

Відомо, що водій мікроавтобуса разом з товаришем їздив у Рівне на ринок купувати мотоцикл. Від зіткнення з мікроавтобуса куплений мотоцикл вилетів на кілька метрів. Водій мікроавтобуса та його пасажир у пригоді не постраждали. Залишився живим і кіт, який спричинив ДТП, пишуть на сайті Gazeta.ua.

ФОТО: Віктор Гомоль


Сергій Балуцький

Опис відсутній


Читайте також