9 важливих фактів, які варто знати абітурієнту про пробне ЗНО

Розпочалася реєстрація на пробне зовнішнє незалежне оцінювання. Триватиме вона до 31 січня. Для абітурієнтів це можливість ознайомитися із процедурою та стандартизованими тестами, виконати пробний тест та попрактикуватися в заповненні бланків відповідей, оцінити власний рівень навчальних досягнень.
 
1) Реєстрація здійснюється тільки через Інтернет. Бажаючим проходити пробне тестування у м. Тернополі необхідно зареєструватись на сайті Івано-Франківського регіонального центру оцінювання якості освіти (www.test.if.ua) у розділі «Реєстрація на пробне ЗНО-2017».
 
2) Необхідно заповнити та роздрукувати на сайті форму заяви на пробне ЗНО з кодом та паролем інформаційної сторінки «Особистий кабінет учасника пробного ЗНО» і квитанцією (-ями) на оплату проходження пробного ЗНО. Здійснити оплату на основі квитанції (-ій) на оплату проходження пробного ЗНО протягом семи робочих днів в установах будь-якого банку України.

3) Вартість одного пробного тестування для областей, які підпорядковані Івано-Франківському регіональному центру оцінювання якості освіти - 129 грн. (без урахування банківського збору).

4) Квитанцію про оплату не варто викидати, оскільки вона вважається підтвердженням факту реєстрації на пробне ЗНО-2017 та підтвердженням ознайомлення та згоди учасника з умовами проходження пробного тестування.

5) У разі неучасті особи у пробному ЗНО сплачені кошти не повертаються, але за особою залишається право отримати примірник тестового зошита і правильні відповіді до тестових завдань у триденний термін за адресою, вказаною у запрошенні (реєстраційній картці).

6) Запрошення (реєстраційна картка) роздруковується самостійно з інформаційної сторінки «Особистий кабінет учасника пробного ЗНО» на сайті Івано-Франківського регіонального центру оцінювання якості освіти (www.test.if.ua) після 14 березня 2017 року. У запрошенні (реєстраційній картці) вказується інформація про пункт(-и) пробного тестування м. Тернополя, у якому (-их) учасник буде проходити ПРО-ЗНО-2017.

7) Кожна особа може зареєструватись не більше як на 2 предмети, один з яких українська мова і література.

8) Графік проведення ЗНО: 01 квітня 2017 року (субота) - українська мова і література. 08 квітня 2016 року (субота) - англійська, німецька, французька, іспанська мови, біологія, географія, історія України, математика, російська мова, фізика, хімія.

9) Учасники пробного тестування повинні прибути до пункту пробного тестування до його початку, маючи з собою: квитанцію про сплату вартості послуг з проведення пробного тестування; запрошення (реєстраційну картку); паспорт або свідоцтво про народження.

Контактні телефони:

У Івано-Франківському регіональному центрі оцінювання якості освіти: (0342)-75-09-75 (багатоканальний номер гарячої лінії), за яким можна отримати додаткову інформацію про зовнішнє незалежне оцінювання.

У м. Тернополі:

43-57-85 (вул. м. Кривоноса, 7а, Тернопільський обласний комунальний інститут післядипломної педагогічної освіти, Шайнюк Юрій Чеславович); 40-09-94 (бульвар Шевченка,1, Тернопільський комунальний методичний центр науково-освітніх інновацій та моніторингу, Трофимчук Андрій Васильович).


Сергій Балуцький

Опис відсутній


Читайте також