10 фактів про трагедію в Бабинцях

Поліцейські Тернопільщини у жалобі через трагедію в Бабинцях. Всього у селі загинуло четверо людей. Серед них одна жінка, двоє працівників поліції і вбивця. Пропонуємо переглянути основні факти про подію у маленькому селі. 

1)  Трагедія у Бабинцях розпочалась через ревнощі. Наразі невідомо до кого приревнував свою дружину 45-річний чоловік, проте він взяв мисливську рушницю і просто пристрелив жінку у підсобці. На час прибуття правоохоронців жінка була вже мертвою. Її тіло лежало в підсобному приміщенні, а поруч сидів озброєний чоловік.

2) У Бабинцях кажуть, що чоловік тиждень тому приїхав з Польщі. Жінка – тільки вчора. У селі також існує версія, що чоловіка схопила "біла гарячка" і тому він взявся за зброю, проте офіційної інформації стосовно цього припущення у поліції немає. 

3)  Першим пострілом під час переговорів злочинець поранив у ногу інспектора поліції Сергія Танасійчука. Зараз лейтенанта прооперовано, його життю загрози немає.  Друга куля, випущена з мисливської рушниці, стала смертельною для оперуповноваженого Олександра Рудика. Майора поліції було вбито пострілом у шию. Поліцейські були в повному екіпіруванні, одягнені в бронежилети.

 4) На місці трагедії був начальник Головного управління Національної поліції Тернопільщини Олександр Богомол, один з правоохоронців помер у нього на руках. "Наші прапори сьогодні з чорним окрасом. Зранку загинуло дві чудових людини. Два Офіцери з великої букви. Один помер у мене на руках. Їх кров не засохне в наших душах. Спочивайте з Богом"( фейсбук Богомола) 

 5) Господарство вбивці було оточене по периметру, аби убезпечити інших жителів населеного пункту. Людям порадили не виходити з домівок. З чоловіком вели перемовини, проте на всі слова він не реагував, навпаки відкрив вогонь.
 
6) Інспектор Андрій Чернятинський загинув на місці події.  Його поранили під час спецоперації.
 
7)  Працівникам поліції довелось знешкодили вбивцю. На місці події зараз працює слідчо-оперативна група Головного управління поліції та експерти-криміналісти.

8) У сім'ї вбивці залишилось троє дітей. 

9)  Одного з поліцейських, який загинув у Бабинцях на Борщівщині, ховатимуть у рідному селі Шупарка. За попередньою інформацією, похорон Олександра Рудика відбудеться у четвер. 
 
10) У сусідніх селах почали пускати фейкову інформацію про смерть батька одного з поліцейських, якому стало зле після звістки про сина. Проте, інформація не відповідає дійсності. 


Сергій Балуцький

Опис відсутній


Читайте також